Coklat Kasut Tinggi..

 Kasut pun dah boleh makan sekarang..hehe..kalau letak kat depan rumah confirm leper kena pijak...hahaha...nampak sedap je kasut ni bila dah tau coklat kan..pilih mana korang nak kat bawah..bos ambik yang warna coklat tu...






 Yang ni bos punya...hehe





4 comments:

  1. haiyaaaa, manusia skg. kreatif la sesangat. tp kasut kan buat alas kaki, ape kata buat coklat bentuk kereta ke, ufo ke. x la rasa tak tergamak nk makan, nice entri bro, :P

    ReplyDelete
  2. Bayangkanlah time raya kita hidang kasut ni kat atas meja untuk tetamu kan ekekekeke..

    ReplyDelete
  3. suffer8zine:thanks bro..hehe

    ika:kalau nak bos leh buat kan..hahaha...

    faizal:mesti tak kluar bajet banyak pasal org taknak makan,diaorg ingatkan kasut...hahaha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)