Seni 3D Dari Kertas Biasa...

 Karya seni adalah sentuhan ajaib Jeff Nishinaka...beliau menukarkan kertas biasa menjadi seni 3D yang amat mengagumkan...rasa nak pegang-pegang je benda ni...kreatif amat sangat orang jepun ni...






 Yang ni bos suka...hihi...blogger dahulu kala..hahaha..







Cantik woo jambatan ni....

3 comments:

  1. eh bro. cun gilerrr.. cane dia wt aa?

    ReplyDelete
  2. darkbatman : tak tau la pulak bro cmner dia buat..haha..kalau bos tau,confirm buat sebijik bagi anak-anak main..kekeke

    ayaz:biasala org jepun..buat barang mesti mantap-mantap punya lah...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)