Jambatan Gantung Baik Punya...


Jambatan gantung ni terletak di negara China..yang peliknya tentang jambatan ni,,,tapak untuk tiangnya yang tersangatlah unik...unik ke? macam terlebih pandai pulak enjinnio diaorang ni...tunggu masa yang sesuai je lagi benda tu nak jatuh..hehe..kalau kat Malaysia confirm tak lulus jambatan ni..rugi la kontraktor-kontraktor..perhatian kepada kontraktor-kontraktor kat Malaysia,kalau dah dapat tangkap projek tu,buat la sehabis baik..jangan kira nak untung je..ingat lah orang tersayang..aik..macam iklan bawak motor laju la pulak..hua hua hua.. 


 
 




1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)