Polis Indonesia VS Polis Malaysia...Haha..

Alamak...orang indonesia ni asyik nak hentam orang Malaysia je kan...sakit hati pun ada gak bos tengok video ni..tapi tang 2 orang polis bantuan ni joget tu yang bos tak tahan...hahahaha...tambah pulak dengan lagu nya yang mengasyikkan...lawak la....tapi orang indonesia ni silap..yang dua orang tengah berjoget-joget ntah papa tu kan,,bukan PDRM..polis bantuan je tu...

7 comments:

  1. dieorg ni x abis2 la, fikiran sempit betul mcm budak2

    Terkini : Maut berebut remote TV

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. kelakar betul sek-sek ni. mace tu ja nak tujuk hebak?

    ReplyDelete
  3. giler ah, kelakar siot.. takpe la bio diorang taktau polis kita cemana sebenarnya.

    ReplyDelete
  4. kemm : like.

    eleh.. vid indon tu time on duty. vid mlysia time lepak. cbe tgk vid plis indon lpak ngn plis mlysia on duty lak. nak lwn?

    ReplyDelete
  5. hahahha lucu betul la... bodo tol

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)