Hehe...Perasan Tak Url Blog Bos..???

Salam kepada semua...macam ramai je bunyi semua ni...guna awak-awak atau anda-anda je la kan..haha..petang tadi bos dah beli nama domain baru dari http://ihosterz.com/...RM 28.80 je ..setahun RM 30..
terima kasih banyak-banyak kepada amiruldin yang offer untuk settlekan semua untuk bos...ermm...apa lagi nak di bagitau ni ek..??aa....kalau nak dengan lebih lanjut,pegi kat blog cikgudahlia..kat situ lebih lengkap lagi tentang http://ihosterz.com/...
bos tukar nama domain blog ni sebab....nama yang lama panjang sangat,,,hahaha...yang baru ni senang sikit nak ingat...peace...takda gambar nak letak...hehe..

2 comments:

  1. wah bro, smart2, shoutmix tu kene tuka domain lain, yeahhh aku dah masukkan url blog ni kat list blog tiptop

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)