Pro La Budak Ni...!!!

Ha..ni dia Mat Rempit sejati...~~~~~bakat dia dah ada,cuma cara dia buat ni tak berapa nak best la..kalau ada kepala spare kat rumah boleh la kan..haha..layan video ke PRO an budak ni..macam-macam gaya ada...doggie pun ada...kakaaka..




Pro tak Pro ni???Pro kan3....

4 comments:

  1. kan bagus kalau dieorg keje jadi pelakon stunt. kaye wokkk!

    ReplyDelete
  2. ahahaaha. gilerr la. silap langkah go truss

    ReplyDelete
  3. betul kata sufferzine.. baik keja stuntman dr buat keja mcm ni

    ReplyDelete
  4. selagi x mati mmg best nak buat apa2 pun

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)