Penghinaan Terhadap Islam..Bangkitlah Umat Islam !!!


Panas betul hati ni...kiblat kita orang Islam diperlakukan sedemikian rupa..semoga allah turunkan bala kepada mereka yang membuat gambar biadap ni..macam sial!!

p/s : Perkataan yang dekat hujung penulisan bos tu melambangkan kemarahan yang amat sangat kepada mereka yang sanggup membuat gambar biadap ni..

11 comments:

  1. mmg mcm gampang kan, tu la pasal bro, 2,3 hari lepas penuh kua cite sal ni, mmg neraka la tempat dieorg

    Terkini : Konsert Amal 1 Malaysia di UM

    ReplyDelete
  2. Celaka betul betina ni kan?????? Cam sial je....hish...mencarut la plak.... oooopsss terlebih sudah!!!

    ReplyDelete
  3. astagfirullahazim, moga mereka2 mendapat balasan dunia dan akhirat...amin ..

    ReplyDelete
  4. macam sial jerk...
    kuang asam kot buat macam neih...
    cuber umat islam buat kat dyer owng..masok paper kot...biler meraka buat kat kiter xder aper effect pown..hmpeh tol laa...

    ReplyDelete
  5. dengan nama Allah swt yang maha Esa aku berdoa kepadaMu agar laknatilah bangsa yang menghina agama Islam nie dunia dan akhirat...semoga penghinaan ini akan membuatkan agama Islam bertambah kuat...amin

    ReplyDelete
  6. dyorg bole hina kita mcm2 skrg ni,tp tggu la d akhirat nti..cbaran yg kta hdpi skrg x shebat zaman Rasulullah SAW..sabar..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)