Ganja/Marijuana Pek Baik Punya...

Dalam foto-foto ni menunjukkan ganja di pek seperti rokok cerut dengan cara pembungkusan yang elok sangat-sangat...dah macam pek gula-gula je bos tengok..hehe..menurut sumber-sumber yang dipercayai,ganja ni sebenarnya dijadikan ubat dan di jual/diproses kat Marin County USA,,,,ubat untuk apa ek??untuk yang ketagihan teruk sangat kot..hehe..
















Menarik hati jugak pek ganja ni...pek dia je la..isi tu jangan ek...pusat serenti jawabnya...kekeke...

1 comment:

  1. hahahah smart gile diorg bungkus benda ni...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)