Potret Dari Barang Terpakai..

Potret ni diperbuat daripada serpihan barangan terpakai seperti butang baju,lego,penggulung kaset,barang mainan,skru,paku,tudung pen,tudung botol dan banyak lagi...memang kreatif sangat artis yang buat kan potret ni..kalau ada kat Malaysia,bos nak suruh buatkan sebijik untuk bos..hahaa..silap-silap beribu harganya ni kalau nak suruh buat satu..mana nak carik duit???hehe..











 Eh-eh...ada askar jugak...hehe







1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)