Bra Paling Mahal Di Dunia

 Wow....Bra yang cantik menarik tertarik kau memang deboom tu harganya $2 juta tau...mahal sangat la nak kasi bini pakai..beli rumah lagi bagus..haha..model tu pun
manarik gak..nama dia Adriana Lima..kalau diaorang bagi pilihan nak model tu ke nak bra??? korang ambik apa??bos ambik bra...kakakaka..$2 juta tuu~~~~~~







8 comments:

  1. ape punyer fashion la minah ni pakai..huhu
    btw..bra tu mahal knp ea?

    ReplyDelete
  2. sbb nya mahal,bertatahkan berlian la..hehe..

    ReplyDelete
  3. semua yang tengok dia...mesti tgk dada dulu..pastyu baru tgk muka..hahahha...dia xsegan ke r???

    ReplyDelete
  4. adriana mcm megan fox la kan...vantik..tp seksaaaaa

    ReplyDelete
  5. bra ke model erk?? emrmm...
    bra lah..wakkaka

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)