Rumah Dari Surat Khabar

 Tengok dari jauh macam rumah biasa je,tapi sebenarnya rumah ni diperbuat daripada suratkhabar lama yang disusun rapi dan digamkan..rumah ni dah mencecah 90 tahun...woo..lama tu..rumah ni hasil kerja tangan Ellis Stenman...layan foto-foto rumah unik ni k..agak-agak la kan,kalau buat rumah terbuka kat rumah ni,mesti goyang...hehe..











3 comments:

  1. mak ai, berapa lama proses buat rumah ni? kalau angin kuat terbang x :P

    Panas! : http://goo.gl/TOwP

    ReplyDelete
  2. gler gerek uma ni !
    klu hujan mmg gerenti x lencun la erh?hahahahha

    http://mylifemimie.blogspot.com/

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)