Tugu Peringatan..

 Ni la tugu peringatan..hehe..bukanlah..yang kat dalam foto ni ialah kek..maknanya,bolehla makan kuda dengan tapak-tapak nya sekali..macam tak caya je ni kek kan..korang bolehlah pilih kek mana yang korang suka untuk raya ni k..banyak lagi kat bawah ni..







2 comments:

  1. wah..smart gilak tugu tu...
    tugu ayam pon ade gak..haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)