Selamat Hari Raya Dari Bos..

Dikesempatan ini,bos ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan tak berapa nak batin..hehe..bos ingin memohon maaf jika ada tersilap taip dan menyinggung hati mana-mana pihak,atau terletak gambar-gambar yang tak sedap mata memandang...kepada staf-staf bos,tahun ni takda bonus sebab Pakistan banjir...muahahahahaha...akhir kata dari bos,bersama-sama
la kita memajukan diri untuk terus berjuang di zaman yang serba canggih dan mencabar ini dan membela nasib saudara islam kita yang sedang berada dalam kesusahan terutamanya saudara Islam kita di Palestin..tak dapat hulur duit hulur doa pun jadilah k...salam...rasa nak nangis pun da jugak masa tengah menaip warkah ni..kenapa bos rasa nak nangis pun bos tak tau..huhu..mungkin sebab mengenangkan nasib orang-orang Palestin kot..yang tengah dengar bunyi bom dan rifle-rifle israel..kita kat sini macam best je gi shoping..diaorang pulak sentiasa dalam keadaan berjaga-jaga..sampai nak pergi sembahyang kat masjid pun kena sekat..alamak..merebak-rebak pulak bos ni menaip..sekian terima kasih..jangan serik jenguk blog bos tau..hihi..

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)