Made In China

 Seperti yang korang semua maklum..,China memang terkenal dengan menciplak atau meniru jenama-jenama kat dunia ni..dan kat dalam foto-foto ni menunjukkan kereta-kereta dari China yang diubah dan ditokok tambah sedikit dari model asal..jenama memang dh confirm-confirm kena tukar kan...hahah..





 Wah...ni baik punya ciplak ni..boleh bergurau pulak orang China ni buat Roll Royce kan..hihi..




2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)