Asrama Mahasiswa China...

 Pergh..tahan betul nyawa dan hidung diaorang tinggal kat tempat macam ni kan..foto-foto ni menunjukkan keadaan asrama mahasiswa kat negara China..memang terbaik diantara yang terkotor la..hahaha..siap tumbuh cendawan dengan sayur tauge lagi tuuu......korang carik la kat bawah ni,kat mana letaknya cendawan dengan tauge tu..

















 Fuhh..ni bukan peta dunia lagi ni..dah macam luar orbit bumi da...hehe

Penyapu di kerumuni sampah..habisla kau penyapu..kena pulun sampah ramai-ramai..hahaha

11 comments:

  1. kotor gile..mcm tmpt pembuangan sampah..persekitaran x dijaga..mcm mne nk blja..hmm...

    ReplyDelete
  2. aku kagum sebab mereka masih boleh hidup macam tu... mak aiiiih~~

    ReplyDelete
  3. eeeee...!!!!
    nk mkn pun xslera..
    ada jgk pengotor smpai mcm ni..
    haish!!

    ReplyDelete
  4. huhu.. x fhm tul.. cmna la dorg tu bleh hdup ngan tempat cam tu aa.. ;p

    ReplyDelete
  5. eeee betul laa org cina nih pengotorr!!
    aku kalau tgk org cina mesti tahan nafas! pagi2 dah busuk! eeeee

    ReplyDelete
  6. Katanya hostel mahasiswa kan? Educated ke org yg cenggini hah? Yak tui!!!

    ReplyDelete
  7. eeee....gelik nga......ceridak nk mampui...

    ReplyDelete
  8. yukssss!! macam mana la diorang study hah

    ReplyDelete
  9. eeyuhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)