Kereta Golf Yang Sempoi...

 Tengok je dah tau benda ni mahal...huhu..bos main golf pun tak pernah lagi,inikan pulak nak naik kereta golf..ni la jadinya,kalau duit dah terlampau banyak..sampai kereta golf pun nak buat ikut model ternama..apa-apapun,kereta golf ni memang cool giler..nak naik !!!Huahua......











 Pergh..siap ada speaker tu.......bawak ronda-ronda kat bandar best gak ni..hehe



6 comments:

  1. kete golf ni lau wat kete utk ambl lesen mmdu best nie..haha

    ReplyDelete
  2. keta cmni aku bawak jalan2 kat taman ler..

    ReplyDelete
  3. bos, jom la kita naek kete yg no2 tu. cam romentik je ;p

    ReplyDelete
  4. bos nak naik yg ada banyak speaker tu..hehe..boleh hangguk2 kpala..hehehe..

    ReplyDelete
  5. peh !! ni dah jadik kereta jenjalan,, heh3,, padehal kete golf,, adoyai,, apelah lagi muslihat yahudi nih

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)