Mari Memasak Sambil Berblog..Hehe..

 Aha...bagi mak-mak yang berjawatan blogger tegar tu,boleh la try cara ni ek..hehe..apa yang mak-mak perlukan ialah seperti foto-foto yang bos sediakan di sini...tak payah nak risau masakan hangus lagi..duduk depan komputer je..selamat mencuba........hihi..bos pun nak cuba jugak la..senang nak masak maggi..haha..






Bestkan...hehe...lapar pulak tengok daging tu...ish2...puasa ni..tinggal 2 hari je lagi..sabar.......

2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)