Kemenangan Dan Kesakitan..

Beringat-ingat bila di dalam kegembiraan..takut ada yang menangis nanti..contoh yang kat bawah ni la..korang tengok la sendiri..

Yeah..!! kita menang.....wei..aku pun nak peluk jugak...
Alamak ai...yang ko gigit kaki aku buat apa...

wa...aku ingat ko gigit...kaki aku yg gigit rupanyer...sori-sori..

ish-ish..parah ni..




Isk-isk-isk..sampai nya hati ko..tau la tak sengaja..tak da mood la nak ambik medal kalau camni..huh..huaa..!!!!sakit...!!!

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)