Murah Tapi Cantik...

 Cara-cara nak buat lampu hiasan untuk dalam bilik,atau kat ruang tamu rumah dengan kos yang murah...bahan-bahan seperti yang di atas k..mentol tu kena beli la..yang lain bolehla guna barangan terbuang macam sudu dan botol tu..


 Potong kepala sudu...

 Buat lubang kat bawah botol plastik tadi..

 Gam kan kepala sudu di sekeliling botol plastik...

 Yang ni untuk kepala lampu nanti k..

 Masukkan mentol yang korang dah beli...

 Siap..dah boleh gantung-gantung..hehe..


Cantik tak??? Murah je kos nya ni....





3 comments:

  1. wow...kreatif...cantiknya..teringin nak buat la nanti..

    nice share...

    teruskan dgn entry kreatif mcm nii..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)