Nama Tempat Paling Panjang Di Dunia

Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu
 
Mau berbelit-belit lidah nak sebut perkataan ni..haha..nama yang panjang kat dalam gambar tu adalah nama bukit di New Zealand..bukit ni tak cantik mana pun..harap nama je panjang berjela..Kalau nak cuba sebut,cubalah..dengan hormatnya,dipersilakan..hihi..kat bawah ni bos sertakan video seorang perempuan cuba menyebut nama bukit ni..





5 comments:

  1. ujung2 tu bunyi nye macam
    "ku pokai tapi ko tak nak ambik tahu"

    hahaha

    ReplyDelete
  2. pergh..panjang sih name..
    nk sebut pon ssah..tergeliat lidah aku nk nyebut..huhuh

    ReplyDelete
  3. hhahahahhaha !! nama tempat yg stu perkataan je,, "kubur"

    ReplyDelete
  4. hahaha..lawak la diana ni..leh masuk raja lawak ni..haha..ku pokai plak..

    ReplyDelete
  5. hmm ok, Gerrard baca sekali je..kali kedua tak sama sebutan =P

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)