Kereta Paling Rendah Di Dunia...

 Kereta pendek kat dalam foto ni dicipta oleh Perry Watkins untuk dimasukkan ke dalam Guinness World Record sebagai kereta paling rendah di dunia..ketinggian kereta
ni cuma 48 cm je..kereta ni boleh dipandu di jalan raya dengan sah kerana mempunyai semua ciri-ciri keselamatan seperti kereta-kereta biasa yang lain..cuma tak boleh dipandu pada waktu malam disebabkan kedudukan lampu depannya yang terlalu rendah...





Cute...rasa nak ikat kat hujung kayu,pastu main tarik-tarik macam zaman kecik-kecik dulu...hahahaha...

9 comments:

  1. mak ai rendah giler...bg budak2 kcik kompen diorng suke..bole mnyelinap bwh lori...hahaha

    ReplyDelete
  2. Silap-silap boleh putus kepala kalau masuk bawah lori :-)

    ReplyDelete
  3. gila ngeri keta nih.. silap silap mmg arwah la kalau selisih ngan truck.. kuman "Sakit Kepala ku" Entry

    ReplyDelete
  4. waaaa bos sempat eyh zaman keta tarik2 tu?? purba la bos ni ye. bangga la mat saleh ni padahal keta cam kite the flinston je. nk jalan guna kaki sdri hahahhahha

    ReplyDelete
  5. Hahahaha..pendeknye..ni kalau gajah pijak n trus jd org penyek gak nie..keh2

    ReplyDelete
  6. wahhh
    mcm men tarik upih kelapa pon ad gak..
    hehe

    ReplyDelete
  7. huhuh...mesti driver kereta ni terseksa memandu kereta ni...heheh

    ReplyDelete
  8. mesti skt bontot org yg naik ne klau berjalan jauh. hahahaa

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)