Lelaki Paling Pendek Di dunia

Ini la lelaki paling pendek di dunia yang baru..yang dulu dah meninggal dunia..nama jejaka cute ni Edward Nino Hernandes..umur dia 24 tahun..tinggal di Bogota,Colombia..ketinggian si Edward ni hanya 27 inci je iatu bersamaan dengan 70 sentimeter..berat dia pulak hanya 10 kilo..
kira sekampit beras le tu..hehe..kalau nak tau,si Edward ni suka menari ala-ala hip hop tau..dia teringin sangat nak jumpa Jackie Chan..Dia ni ada pulak sebijik kereta mercedes..huhu..bila la nak pakai mercedes ni..tapi kan,,,rekod si Edward ni mungkin hanya bertahan sekejap kerana ada seorang lagi yang lebih pendek dari dia..tapi umur belum cukup sebab umur yang di tetapkan adalah 18 tahun..

nama bakal lelaki terpendek ni ialah Khagendra Thapa Magar yang berasal dari Nepal..ketinggian nya pulak 22 inci iaitu 56 sentimeter..sekarang ni Khagendra memegang rekod sebagai remaja paling pendek di dunia..kat bawah ni ada banyak foto Edward Nino..nanti kalau Khagendra dah umur 18,baru bos letak gambar dia k..sekarang ni,kita layan gambar Edward Nino Hernandes dulu..zassss...dah macam melodi pulak da...hahaha




















3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)