Penjaga Gol Baik Punya..

 Apa yang baik punya tentang penjaga gol ni ialah bukan kerana dia terer pun...yang best tentang dia ialah setiap perlawanan,baju yang dia pakai lain dari pemain yang lain..nak tau apa yang lain nya..readmore k..terbaikla penjaga gol ni..hihi..











Ha...dah tau apa yang lain kan..hehe..


3 comments:

  1. hahahaha..budus siot...
    dia byk baju kot..hhaha

    ReplyDelete
  2. die keje partime kt funfair kot nih...hehehe...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)