Kantoi Tak Sembahyang Subuh..!!!


Fulamak...mula-mula bos tengok video ni,rasa nak golek-golek je kat lantai..tapi kena la tahan,pasal ni bulan puasa..korang pun tahan jugak la ek..hihi..

2 comments:

  1. mmg thn nk ketawa la tgk video ni....byk2 muhasabah diri...tp tk elok la pulak sape yg wat video ni kan...w/pun realitinya mmg ada yg camni..bukan camni cara nk sedarkan umat islam yg alpa & lalai...

    ReplyDelete
  2. hahaha..pandai dia bace doa qunut..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)