Ada Apa Dalam Telaga..

 Telaga ni terletak kat padang pasir Arab..kat padang pasir susah nak dapt air..jadi diaorang ni kena la gali dalam sikit telaga ni..kedalaman biasanya 60 meter hingga 100 meter..dalam tuuuu.....berbalik kepada tajuk kita pada hari ni..ceh..dah macam cikgu pulak..apa yang ada dalam telaga ni?readmore k..












La...tak mati lagi..hehe..jadi,berhati-hati bila memandu walau di mana kita berada tak kira padang pasir ke,highway ke,jalan kampung yang kecik-kecik tu ke..ada bahay nya jugak..takut-takut terlanggar ayam,itik,lembu orang..hehe..di kesempatan ini bos nak ucapkan,selamat hari raya,dan berhati-hati ketika pulang beraya..kalau boleh bawak slow-slow...........selamat hari raya..maaf zahir dan batin...

2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)