Dara Untuk Dijual...Apahal Ni..

Kat dalam foto ni ialah seorang wanita entah dara entah tidak berasal dari Russia..dia ni nak jual dara dia melalui internet..tapi dia jual murah sangat berbanding dengan model dari Itali iaitu Raffella Fico yang telah dahulu menjual dara nya dengan harga berjuta euro jugak la..ada jugak macam ni ek..main jual-jual..hehe..kat bawah ni bos alih bahasakan apa yang tertulis kat dada wanita ni..
Nama saya...


Lera...

Umur saya 18 tahun..

Saya masih virgin@dara...

Saya dah buat keputusan...

Untuk jual dara saya...

$ 5000 je....

lera_vip@mail.ru...saya tunggu tau..!! ehehehe (yang ehehehe ni bos yang ketawa..bukan dia..haha)

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)