Mini BBQ Grill..Hehe..

 Cara-cara nak buat tempat memanggang yang comel..hehe..tapi takleh la nak guna untuk panggang betul-betul..sekadar hiasan je..tapi comel kan3...








Tada....siap...

4 comments:

  1. perghh..smart ar..nk try gak buat..nk bakar ikan bilis..hehe

    ReplyDelete
  2. ape je yg ley jdik bbq nih? xmuattt!!hohoho

    ReplyDelete
  3. wah best idea nie boleh upgrade jadi besar sikir.. leh buat bbq kambing nie...

    ReplyDelete
  4. Bro , saya tau apakah benda itu, net mini blower fankan?, apa pun cun fantastic idea tu direalesasikan! syabas!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)