Seni Dari Kertas...

 
Ingat tak masa kecil-kecil dulu,kita selalu nipiskan buku sekolah semata-mata nak buat kapal terbang la,sampan la,dan macam-macam lagi..tak tercapai dek akal ku pulak kertas ni boleh buat macam kat dalam gambar ni ek..hehe..











 Macam kenal je benda ni...hihi
Wah-wah...agak kurang sopan lipatan kertas ni ek...hahaha..

1 comment:

  1. wah! mcm2 leh dibuat ngan kertas ni. teknik origami ke ni?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)