Seni Menggunakan Air Kopi..



 Bestkan..kalau bangun pagi-pagi,tengok kopi kat atas meja macam ni..panas-panas pulak tu..haha..jangan terliur plak..lepas bulan puasa baru boleh tau..hihi







 Cantikkan..rasa macam nak sedut-sedut je kopi ni..nasib baik bulan puasa..

6 comments:

  1. salam..hehe mmg cantik sgt tu..kalu buat masa sahur best juga..

    ReplyDelete
  2. wah..smart..kreatif giler..hohoh

    ReplyDelete
  3. ku suka minum kopi.. nescafe... oppss puasa..

    ReplyDelete
  4. sayang la kalau nk minum kopi yg dah cantik ni...huhu

    ReplyDelete
  5. teringin tul nak bli mesin capucino.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)