Kilang Senjata Api

Kilang ni terletak di Pilipina atau lebih dikenali dengan nama Gun Town..penduduk tempatan di sini telah lama mencari rezeki dengan membuat senjata-senjata api ini..kalau setakat pistol dan rifle,senang je diaorang ni buat..senjata api ni juga selalu dibeli oleh geng-geng mafia pilipina..kira mcam beli mercun jugak la ni..tetap haram k..tapi penduduk kat sini sedaya upaya untuk menghalalkan bisnes senjata diaorang ni..kat Malaysia ada tak orang pandai buat senjata ni?buat meriam buluh ada la..hehe..bahaya kalau ada orang macam ni kat Malaysia..sekarang ni pun dah banyak samseng kat negara kita pakai pistol..MERBAHAYA..!!!


 Wa...siap ada uniform lagi tu..haha

 Shotgun..sekali kena,berderai muka..

 Wuuu.....

 Ok...yang ni lulus..dah boleh jual..


 Siap guna kanta pembesar ni..pro pak cik ni buat gun kan..






3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)