Salah Tempat Mau Tunjuk Kuat La...

 Dalam foto ni seekor beruang ingin mengorbankan si lembu yang disangkanya bersendirian...tetapi sangkaannya meleset sama sekali kerana......tengok la sendiri..hehe...dah macam karangan bahasa melayu SPM 2004 je ayat bos...hahahaha...













sob sob sob...aku ngaku kalah...korang menang....nyampah betul...tunggula korang,aku bawak geng aku...siap ko aku lapah-lapah kulit korang buat keropok...

p/s: bersatu teguh,bercerai roboh...lembu 1 MALAYSIA ni..

2 comments:

  1. lembu kalau serang beramai2 memang bahaya oooo. pernah tengok tak video clip Battle at Kruger?

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi..awk ada ke klip vdeo tu?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)