Teka Siapa Artis Terkenal Ni...

 Bos yakin dan pasti korang mesti tak kenal sapa artis kat dalam gambar ni..memang tak tercapai dek akal bos dan korang la..hehe..apa-pahal,cekidawt(berapa kali mau ulang da..haha)..














 Sekali Whitney Houston da...mesti korang kenal kan..yang suara tinggi melampau-lampau tu...badan pun dah gemuk melampau-lampau jugak dari versi yang asal..kakaka..
Tada...ni mesti kes takda job..duit plak bertimbun banyak..apalagi...melantak je la..sekian terima kasih..

6 comments:

  1. haha...ingatkan artis mana tadi...gumuk da dia :D

    ReplyDelete
  2. Adoi, die rupenyer..dah lain sudah^^

    ReplyDelete
  3. pembawakan budak tu bos.. dah tu bos bagi la die job asek dok rileks je mmg la gemok

    ReplyDelete
  4. mmg len la...x knl langsung kalo x bgtau tu sape..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)