Kucing Bersayap...!!!

Kucing bersayap ni boleh di temui di negara China..sebenarnya kejadian kucing bersayap ni telah berlaku dari zaman gambar belum bercolour lagi..ianya terjadi mungkin kerana faktor suhu panas di bumi atau fenomena kembar siam yang tak menjadi..










Kuasa Allah...

5 comments:

  1. comel...allah tu maha berkuasa..mcm2 Die boleh cipta

    ReplyDelete
  2. macam angle je da.. haha..comei nye la..de sayap..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)