Sabun Di Bilik Mandi...~ ~ ~Sabun..!!!


 Hihihi...tak sudi bos nak mandi guna sabun ni..baik guna pencuci kereta...haha..mintak maaf banyak-banyak kepada yang nak berbuka atau pun yang dah berbuka puasa ek..hehe..ada banyak lagi kat bawah ni..sila la tengok..sekian terima kasih..






















5 comments:

  1. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. yang taik tu bapak geli .xtau ar rase lembik ke x bile pegang .hahah !

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    sabun paling atas tu xboleh bla..
    same yg sudi guna sabun tu..
    xmau eden..

    ReplyDelete
  4. mcm2 ada.. tp biar yg rasional lah..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)