Fesyen Terkini 2010..Hehe

 Haha..takda la terkini sangat..bos tipu je...tengok betul-betul pakaian kat gambar ni..ianya diperbuat dari kondom..ee...pakaian ni dibuat sempena menyambut hari AIDS sedunia di Thailand..kreatif jugak ni,kondom leh buat kostum..hihi..





Ada ropol-ropol pulak tu..hahaha..

1 comment:

  1. salam bos..

    ada lagi satu kegunaan condom & banyak orang kita tak tahu pasal nie... jom usha kat blog saya !

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)