Buffered Earnings 2

Terima kasih NUFFNANG..!!!walaupun traffic blog bos ni tak sampai 100 pun sehari,tapi NUFFNANG tetap bagi bos buffered earnings..huhu..


 Gambar ambik dari blog cikgu dahlia,cikgu dahlia pulak ambik dari blog kenwooi..hihi..

Walaupun earnings tu sikit je,tapi bos rasa sangat gembira sebab NUFFNANG ni sedar akan kewujudan blog bos yang miskin dengan traffic ni..hihi..cukupla earning tu kalau bos kumpul untuk beli karipap berbuka puasa tahun depan..muahahaha..sekian terima kasih dari bos...sekali lagi nak jerit...THANK YOU NUFFNANG~ ~ ~!!!(jerit macam Jamal Abdillah bawak lagu Ghazal Untuk Rabiah tu..hehe)

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)