Tak Sampai Hati Nak Potong Kek...

Kenapa la orang sanggup buang bayi...kejam..bos nak potong kek hari jadi kat atas ni pun tak sanggup,apatah lagi nak buang-membuang bayi ni..huhu..amaran keras dari bos,jangan beli kek macam kat atas ni untuk hari jadi korang ye..!!kalau tak,hukum gantung sampai mati..hehe..gurau je..jangan beli kek macam ni tau..kesian baby tu..walaupun hanya kek..kesian tengok muka dia..read more untuk lihat si pencipta yang bangang membuat kek ni..


5 comments:

  1. nk kreatif sgt tu berpada-pada la wahai manusia..
    buat la kek bentuk lain..

    ReplyDelete
  2. hah..buat bntuk nie..
    x snggup la..

    ReplyDelete
  3. eh
    dasatla
    nk buang pon xsmpai hati

    ReplyDelete
  4. adoi...nak makan lg ke kek nie !!! dhla mcm2 bnda dia ltk dh tu... huhu ~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)