Kereta Mainan Termahal Di Dunia..

Ini adalah kereta mainan model Bugatti Veyron..Badan diperbuat dari emas 24-karat dan Platinum..tak lupa juga Berlian 7,2 karat kat grill bumper..fuhh..mainan ni cuma ada 3 bijik dalam dunia..harga sebijik mainan ni
lagi mahal dari model asal nya Bugatti Veyron yang di anggarkan berharga Euro 1,150.000 sedangkan mainan ni berharga Euro 2 juta...ish-ish-ish..kalau korang ada duit,korang nak ambik yang mana satu???..hehe...kalau bos,bos nak ambik yang minum minyak tu...haha..


4 comments:

  1. giler..baik aku bli kete betul2..lebih dari 1 biji akuleh dpt..

    ReplyDelete
  2. whooaaaa...memang aku simpan dalam peti rahsia kalau aku beli ni..tak bagi orang len sentuh langsung..

    ReplyDelete
  3. I love browsing your website for the reason that you can constantly bring us fresh and cool things, I feel that I should at least say thanks for your hard work.

    - Rob

    ReplyDelete
  4. Man, really want to know how can you be that smart, lol...great read, thanks.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)