Payung Di Jepun


Dah memang sah-sah tak basah guna payung ni..hehe..

5 comments:

  1. ad jugak payung gini ea,.
    he3,.

    ReplyDelete
  2. apesal tak buat bulat terus..
    nak bejalan beguling je dalam bola tu..

    ReplyDelete
  3. haha..kalau guling nanti datang opis rambut dh macam maya karin ponti tu diana oi..hahaha..

    ReplyDelete
  4. adehh.. ni payung ke beg plastik nie? huhuhu!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)