Jalan Raya Jepun...

 Ini adalah gambar jalan-jalan raya di Jepun..jalan ni memang sengaja di bina bengkang-bengkok dan mempunyai beberapa tingkat bagi menangani masalah kesesakkan lalu lintas..kepala hotak orang jepun ni memang bijak,boleh buat batu cincin..hehe..lagi gambar di bawah..



















Kalau 1st bawak keta kat sini,confirm sesat...jangan kata 1st sebulan pun belum tentu pass guna jalan macam ni..hehe.

1 comment:

  1. tak ah, boss takkan buleh sesat sbb jalan dia byk, pusing2 sure jumpa balik


    bukan mcm kat mesia, jalan nk gi bangi ,tau tau dah smpai sepang nak pusing kene trun hihgway ,then masuuukk balik..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)