Kereta Keluarga Di Raja Kena Saman.


Saman tetap saman..hehe..inilah yang terjadi kepada kereta keluarga diraja Qatar,yang telah di saman atas...
kesalahan meletak kereta di tempat yang dilarang..kiranya line kuning la kalau kat Malaysia..diaorang ni park kereta kat depan kedai sendiri di pusat bandar London..saksikan gambar kereta keluarga diraja Qatar di modified oleh 2 orang penguatkuasa British..



Fuhh...£1.5 million Koenigsegg CCXR dan Lamborghini Murcielago SuperVeloce...



 Hati-hati bang..calar sikit kang,setengah nafas bang nak membayarnya..hahaha...


 Siaplah sudah modifikasi ke atas 2 buah keta mewah ni..haha..tambah rim kuning..



Parking depan kedai sendiri pun kena saman..bukan nak kutukla,kalau kat Malaysia,keta mewah-mewah macam ni,susah sikit polis nak saman..bos pun tak tau kenapa..mungkin polis-polis respect kat orang kaya kot..tak pun polis dah saman,pastu diaorang bayar besok buat lagi..kan dia orang kaya..haha..jadi polis dh boring nak menyaman diaorang kaya-kaya ni..tengok semua keta-keta mewah tinted gelap..hehe..kalau kancil tinted gelap,confirm besok tanggal..hahaha..@@

1 comment:

  1. haha. kesian diorg. btu mereka juga patut d layan sama rata. hehe. kereta tuh cunnnnn gilerrrr lahhh

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)