Apahal Ramai-Ramai Ni...!!

 Diaorang ramai-ramai ni bukannya beratur nak tengok Lady Gagap buat konsert tau..mereka ni semua beratur untuk mintak kerja kat festival kerja di China..punyalah ramai...kalau bos dah lama dah balik rumah..hahaha..tapi mereka ni terpaksa bersaing demi mendapatkan kerja tersebut kerana populasi manusia kat China ni terlalu ramai..kira beruntung dah kat Malaysia ni kan...kalau nak tengok lautan manusia ni,click readmore la,pa lagi..hehe..








Macam sardin dalam tin da,...

3 comments:

  1. ramai giler~! klu jatuh., mau ajal jawabnyer..huhu

    ReplyDelete
  2. adoiii... sesak nafas lak nmpk pic ni.. huhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)