Motosikal Unik-Mengunik..Cool..!!






















Terbaik dari bendang sawah padi..hehe..

2 comments:

  1. mmg canggih..
    nk jual ker?..
    miss annaz nk yang last skali tu..
    sbb siap toilet...
    x yah byr 30 sen guna tandas awam...

    ReplyDelete
  2. orang malaysia tak nak ke buat mcm tu?
    .asek tengok orang luar je yang buat benda2 mcm ni..
    tak kreatif ke orang kita ni ye??
    ataupun tak di beri peluang..
    ye la..kalu buat pun bukan blh bawak jalan..
    itu tak boleh..
    ini tak boleh..
    sampai minda pun di sekat..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)