Tampal Atau Tempek..??


Jalan bertampal atau erti kata lain jalan yang diperbaiki..jalan ni terletak kat United Kingdom..kemas kan..
 Yang ni pulak jalan tempek-tempel..haha..tau kat mana ni??kat Malaysia kita la..hihi..main siram je tar tu kat dalam lubang..ok jugak,dari tak diperbaiki teruskan...tapi,kena la kemas sikit..hasil kerja boleh menunjukkan personaliti seseorang kan..sekian terima kasih..

3 comments:

  1. aku benci jalan tempek kat malaysia ni...main ikut dan je janji tar..

    ReplyDelete
  2. Kalau mcm tu baik buat terus semua jalan baru turap semua sekali kan lagi cantik...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)