Roboh Bangunan Guna Tenaga Manusia...!!

 Ish-ish-ish...sampai hati bos diaorang ni suruh robohkan bangunan guna tukul je...mau membiak jari-jemari weh...biasa tengok kat dalam TV omputih tu main letup-letup kan..ni la terjadi kat negara China..demi duit,diorang ni sanggup bergadai nyawa dengan melakukan kerja berbahaya ni..kat China memang susah nak carik kerja kan..manusia ramai sangat..lihat aksi-aksi seterusnya di bawah..









No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)