Keranda Unik...

Mati pun masih lagi nak stylo..?hai..memang gila la...















Perhatian..!takda markah atau award untuk keranda paling cantik kat dunia akhirat k..hahaha..

2 comments:

  1. bos, keranda yang ade home teater n mini compo ade tak?? kalau ade set karoke lagi bagus. aku nak oder utk boss ni hahahahaa

    ReplyDelete
  2. haiyooo , style mcm gini pon ade ke ? HAHAHA

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)