Itik cool yaw !!

geese-lover04

Itik paling stylo di dunia..haha..sandal sama warna dengan penyudu dia..hehe..owner ni mesti kepala dia gila-gila..kalau dapat kat bos itik ni,siap la kena qurban..haha..!! itik sedap wooh..!! tapi yang sebenarnya,bos tak reti makan daging itik ni..haha..!! tak tau la kenapa..ayam boleh pulak makan kan…orang thailand cakap,makan itik boleh kuatkan tenaga batin..betul ke?? kalau betul,tak kuat tenaga batin pun tak pa la..janji bos tak makan itik..kakaka…

 

geese-lover03

 

geese-lover02

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)