Wilcha skaters..hehe...

Selalu kita tengok para skaters ni guna papan selaju kan..haa...sekarang ni diaorang dah tak guna papan selaju lagi dah..diaorang guna wilcha (wheelchair) ala,,,wilcha yang usop hantu kak limah balik rumah pakai tu...haha...!! serius,memang terer budak-budak ni main..bukan senang nak lambung-lambung wilcha ni..jom tengok video..jom-jom...


1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)