Video maharaja lawak akhir | jambu,sepah,jozan,nabil.

UPDATE:SEPAH JUARA !!!

Jozan confirm juara jika dinilai dari populariti dan undian..walaupun bos lagi suka lawak kumpulan sepah dan jambu..apa-apapun,kita tunggu je keputusan malam ni..mana tau jadi macam akademi fantasia hari tu kan..haha..tak sangka-sangka undian teratas leh tak dapat final..harap-harap sepah juara..tak pun,jambu.....hehe...!!

FULL UPDATE.


NABIL
JAMBU




SEPAH




JOZAN


PUSINGAN KEDUA



NABIL




JAMBU




SEPAH




JOZAN


PENGUMUMAN KEPUTUSAN 









guatv kena banned...huhu..
lambat sikit update..kalau dapat email suruh remove video maharaja lawak,remove je la..hehehe..

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)