Gambar suasana dalam masjid al aqsa

Sempena isra' mikraj hari ni,bos nak korang rasai sendiri bagaimana berada dalam masjid al aqsa ni..hehe..klik sini untuk masuk dalam masjid al aqsa..sejuk je rasa hati bila tengok gambar ni..pastikan juga pc korang memiliki flash terkini ek..baru leh jalan benda ni..sekian,terima kasih.

6 comments:

  1. sejuk hati tengok tambah2 kalau dpt solat

    jom sertai
    Segmen : "Saya Blogger TEGAR"

    ReplyDelete
  2. biler la dpt solat kt dlm masjid nie..

    ReplyDelete
  3. cantik ! bila laa dapat pergi sana kann

    ReplyDelete
  4. @Muhd Aizie

    tapi kalau nak gi sana,bnyak sangat rintangannya..tengok macam kru tv3 hari tu,banyak tempat yahudi jaga..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)